Снимката е илюстративна, AV8TERВсе още няма официално потвърждение, че българи са

...
Снимката е илюстративна, AV8TERВсе още няма официално потвърждение, че българи са
Коментари Харесай

Външно министерство: Още няма официално потвърждение за загинали българи на борда на падналия хеликоптер

Снимката е илюстративна, AV8TER

Все още няма публично удостоверение, че българи са починали на падналия хеликоптер в Африка.

Поради протичащо следствие на случай с боен хеликоптер на 10 септември 2021 година на този стадий не може публично да бъде доказана информацията за починали трима български жители

Посолството на Кот Д’Ивоар в Абуджа, Нигерия, осведоми, че заради протичащо следствие на случай с военен хеликоптер на 10 септември 2021 година на този стадий не може публично да бъде доказана информацията за починали трима български жители при катастрофата. Това оповестиха от пресцентъра на Министерството на външните работи (МВнР), съобщи Фокус.

В посолството на Кот Д’Ивоар са получили информация от Генералния щаб на ивоарската войска, съгласно която е „ доста допустимо “ измежду починалите членове на екипажа на вертолета Ми-24 да има и български жители. Поради следствието все още имената на починалите са следствена загадка.

Посолството ни в Нигерия е в непрекъснат контакт с посолството на Кот д‘Ивоар в Абуджа като ивоарската страна е поела ангажимент в границите на утрешния ден да бъде получено публично удостоверение.

Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР